تغذیه و سلف سرویس


وظایف و عملکرد امور تغذیه

 امور تغذیه واحد علوم وتحقیقات خوزستان زیر نظر معاونت دانشجویی این واحد فعالیت می کند و شامل بخش های زیر است:

 اتوماسیون تغذیه ، آشپزخانه، رستورانها ، محلهای توزیع غذا و بوفه


بخش اتوماسیون تغذیه

در این بخش علاوه بر صدور کارت تغذیه ، تسویه حساب و سایر امور جاری و محوله، بر نحوه عملکرد و رعایت موازین بهداشتی در بوفه و مکان های توزیع غذا ی دانشگاه نظارت می گردد.

 راهنمای دریافت کارت الکترونیکی تغذیه و استفاده از آن

  • روند صدور کارت تغذیه:

شماره دانشجویی خود را جهت ایجاد پروفایل تغذیه و دریافتusername ( شماره کارت) وpassword ( چهار رقم آخر شماره دانشجویی ) به دفتر امور تغذیه اعلام نمائید و از طریق سایت دانشگاه قسمت اتوماسیون تغذیه وارد پروفایل خود شوید پس از واریز 100000 ریال به پروفایل ایجاد شده ، جهت دریافت کارت تغذیه خود به دفتر امور تغذیه مراجعه نمایید.

 

  • رزرو غذا

رزرو غذا به صورت اینترنتی و یا با استفاده از دستگاه رزرو غذا واقع در سلف دانشگاه صورت می پذیرد، شایان ذکر است رزرو از طریق دستگاه برای هفته آینده امکان پذیر میباشد. حتما پس از رزرو غذا  روزهای رزرو را بازبینی نموده و از صحت انجام آن مطمئن شوید.

کارت  الکترونیکی دارای قابلیت رزرو تا 21 روز است. بنابراین ، دانشجویان باید به دستگاههای رزرو غذا که دارای تابلو توضیحات در مجاورت آنهاست مراجعه و غذای خود را رزرو کنند. به منظور ارسال آمار غذای درخواستی به آشپزخانه باید کارت اتوماسیون تا قبل از ساعت 15 روز چهارشنبه برای هفته بعدی رزرو شود.
 

  • توزیع غذا

غذا از ساعت 12:00 الی 14:00 در سلف سرویس دانشگاه توزیع می گردد.

آشپزخانه صنعتی

آشپزخانه صنعتی نوساز این واحد داری مساحت تقریبی 200 متر مربع است و ظرفیت طبخ غذا تا 400 پرس را داراست که با فعالیت 3 نفر پرسنل 2 نفر آشپز و 1 نفر کمک آشپز این طبخ صورت می پذیرد.

موارد مورد نیاز جهت طبخ شامل مواد اصلی ( گوشت ، برنج ، روغن)، سبزیجات و حبوبات و غیره از مواد مرغوب و درجه یک توسط مامور خرید واحد و تحت نظارت کارشناس مربوطه تهیه می گردد. غذای تهیه شده از طریق سیستم اتوماسیون و در سلف سرویس دانشگاه توزیع می شود.

بوفه دانشجویی

این بخش زیر نظر امور تغذیه مشغول به فعالیت است. وظیفه این قسمت ارائه خدمات به بهترین نحو ممکن به دانشجویان است . ارائه مواد غذلیی بسته بندی شده و استاندارد و تهیه غذای سالم با رعایت کلیه موازین بهداشتی اعم از وظایف متصدیان بوفه هاست.

رستوران

تجهیز و تزئین رستورانهای واحد، توسط اداره تغذیه انجام می شود.

در ضمن دانشجویان گرامی می توانند هرگونه انتقاد وپیشنهاد خود را در صندوقهایی که در مجاورت دستگاههای رزرو نصب شده است بیاندازند.