صعود فعالان فرهنگی خوزستان به قله الوند

۲۲ مهر ۱۳۹۴ | ۲۱:۴۰ کد : ۱۶۶۲
صعود فعالان فرهنگی خوزستان به قله الوند

جمعی از دانشجویان فعال فرهنگی و نشریات دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان خوزستان ضمن شرکت در اردوی آموزشی- تفریحی در قالب یک گروه 31 نفره کوهنوردی به قله الوند صعود کردند.

به گزارش روابط عمومی واحد اهواز، مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد خوزستان با توجه به برگزاری چهارمین دوره تکمیلی آموزشی با موضوع خبرنگاری گفت: دانشجویان با ایجاد شور و نشاط در محیط متفاوت آموزشی، ضمن یادگیری مفاهیم خبرنگاری ، زندگی جمعی و اجتماعی را تجربه می کنند.

حجت الاسلام عبدالباری جوانمردزاده هدف از اجرای اردوی تفریحی_ آموزشی با موضوع خبرنگاری را علاوه برآموزش صنفی ترویج روحیه استقامت، پویایی، نشاط و زمینه سازی برای تضارب آرا بیان کرد.

جوانمردزاده با توجه به برگزاری دوره آموزشی همراه با موضوعات تفریحی استفاده از تجربیان دیگران و تمرین زندگی جمعی را از تاثیرات ویژه این اردو بیان کرد.

نظر شما :