امکان قبولی برای داوطلبان مقطع دکتری تخصصی در محل‌های جدید فراهم شد

۱۹ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۴:۵۰ کد : ۱۶۱۵
امکان قبولی برای داوطلبان مقطع دکتری تخصصی در محل‌های جدید فراهم شد

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به ایجاد محل‌های جدید در اکثر رشته‌های مقطع دکتری تخصصی، داوطلبان حائز شرایط می‌توانند در انتخاب این محل‌ها ثبت‌نام کنند و پذیرفته شوند.

دکتر مجتبی علوی فاضل در این خصوص به خبرنگار آنا گفت: داوطلبانی که در کارنامه آنان امکان قبولی با انتخاب محل‌های جدید درج شده است، می‌توانند از ساعت 16 امروز چهارشنبه با مراجعه به پایگاه ثبت‌نام الکترونیکی معاونت سنجش و پذیرش نسبت به انتخاب محل‌های جدید اقدام کنند.

وی افزود: در انتخاب محل‌های جدید هر داوطلب مجاز به انتخاب حداکثر بیست محل دانشگاهی خواهد بود و داوطلبان تا پایان روز یکشنبه مورخ 23/6/93 می‌توانند نسبت به ثبت انتخاب‌های خود اقدام کنند.

علوی فاضل با ابراز امیدواری نسبت به اینکه ظرفیت ایجاد‌شده در این مقطع بتواند پاسخگوی نیاز داوطلبان این مقطع باشد و رضایت آنان را جلب کند به آنا گفت: رشته محل‌های ارائه‌شده از گستردگی مناسبی در سطح کشور برخوردار  است  و سهم پذیرش داوطلبان بومی را در این مقطع افزایش داده است.

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، زمان اعلام نتایج این مرحله را اواسط هفته آینده اعلام کرد.

نظر شما :