مسابقه بزرگ کتابخوانی ویژه دانشجویان،اساتید و کارکنان

۰۲ آذر ۱۳۹۴ | ۱۲:۲۱ کد : ۱۶۰۸ اخبار معاونت
مسابقه بزرگ کتابخوانی ویژه دانشجویان،اساتید و کارکنان

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در ایام محرم و صفر مسابقه بزرگ کتابخوانی با عنوان (نامیرا) ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار می‌نماید. تاریخ شرکت در آزمون ۹۴/۹/۱۵ لغایت ۹۴/۹/۱۷ می‌باشد. داوطلبان محترم می‌توانند جهت تهیه کتاب مسابقه به دفتر نهاد رهبری دانشگاه جنب بانک ملی ایران مراجعه نمایند.

رمان نامیرا نوشتهٔ صادق کرمیار برگزیدهٔ جایزه ادبی جلال آل احمد، برگزیده کتاب سال

توضیح کتاب:

رمان نامیرا رمانی است که وقایع کوفه و فتنه گون بودن آن را به خوبی ترسیم می‌کند و خواننده را در شرایط آن زمان قرار می‌دهد تا بیندیشد که تصمیم گیری در آن شرایط چقدر سخت است و چگونه باید عمل کرد که بعداً پشیمان نشود.

رمان نامیرا در مورد دختر و پسری جوان از اهالی کوفه است که بدون منفعت طلبی های روز افزون مردم کوفه به دنبال حقیقت هستند. اما در میان رفتارهای متناقض سرداران بزرگ کوفه، بین حمایت از امام حسین (ع) و یا وفاداری به یزید سرگردانند.

«نامیرا» داستانی شخصیت‌محور است؛ رمانی با خرده‌روایت‌هایی از تغییر روش، هدف، آرزو و عاقبت آدم‌ها. این روزگار است که آدم‌ها را در محک انتخاب شدن و انتخاب کردن می‌گذارد و نویسنده‌ی نامیرا فقط تصویرساز صادق این رویدادهاست. نویسنده‌ی کتاب را به سبک رمان‌های کلاسیک با شروعی آرام آغاز می‌کند، تصویرسازی می‌کند، شخصیت‌ها را یک به یک وارد داستان می‌کند، آن‌ها را معرفی می‌کند و با داستان پیش می‌برد. «نامیرا» اسیر اختلاف روایت‌های تاریخی نشده و البته از عقبه‌ی تحقیقی درستی بهره برده است.